Als onze jongens en meisjes zouden mogen kiezen... Wat zouden ze dan echt willen leren? Waar zouden ze meer over willen weten? Wat zouden ze eens willen uitproberen? Zouden ze gaan voor iets makkelijk, iets dat ze kennen? Of zouden ze kiezen voor het onbekende...? 

Onze leerlingen van het 6de leerjaar mogen elke dinsdag hun dag afsluiten met een 'sportnamiddag' in de sportzaal van het Sportcentrum 't Hofeind. Ze krijgen daar telkens verschillende sporten voorgeschoteld.
We hebben de mogelijkheid om de zaal op te delen, dus komen er verschillende activiteiten aan bod (b.v. dans, voetbal, reis rond de wereld, balsporten...). Zelfs gekwetste leerlingen kunnen fungeren als scheidsrechter of punten teller. Met andere woorden: iedereen geniet elke week van deze 'sportnamiddag'! 

Na een geweldige laatste avond en een allerlaatste nacht in De Lork, deed het vanmorgen toch een beetje pijn om uit ons bedje te komen.

Iedereen op post vandaag... eindelijk is het zover! Westhoek... here we come!
Vanmorgen lieten we het regenweer achter in de Kempen en vonden we een bescheiden zonnetje in Zonnebeke - echt waar, we zaten dus geografisch én weerkundig op de beste plek in België.

Via onderstaande afbeeldingen kan je verder klikken naar de Yurl's pagina of klasblog van het zesde leerjaar.