Beste ouders,

Dag 3! Geen stemmetjes en gegiechel om 6 uur ’s ochtends. Nog altijd niets om 7 uur. Dan de kinderen zelf maar wakker maken.

Beste ouders,

 

De eerste dag van de boerderijklassen zit er al bijna op. We zagen deze morgen hier en daar een traan (ook bij de mama’s), maar deze waren bij aankomst op de boerderij meteen verdwenen.

Beste ouders,

 

Kukelekuuuu!!!!! 9.30 uur opstaan!

Na een stevig ontbijt met croissants, pistolets, kipcurry, zalmsalade, een glas cava en versgeperst frui…… oei, een verkeerd artikel! J

 

Wat zullen de bijtjes dankbaar zijn als ze kunnen gaan logeren in de nieuwe hotelletjes die de tweedeklassers samen met hun handige helpers ineen staken! Hopelijk krijgt elk bijenhotel een ideale plaats in de buurt van een fleurige bloemenweide! 

Sportdag!  Een dag van veel bewegen en genieten!

Zzzzzz … hier zoemt wat!
Wij zijn weer wat wijzer geworden!  In het Bijenteeltmuseum in Kalmthout namen twee gidsen ons mee in de wonderlijke wereld van die onmisbare zoemers!  Boeiend hoor! Dankzij de doorzichtige kasten geraakten we zelfs met onze neus tot bij het ijverige volkje!  Nadien trokken we nog even de Kalmthoutse Heide in voor een fikse natuurwandeling door een schitterend, afwisselend landschap! 

Via onderstaande afbeelding kan je verder klikken naar de Yurl's pagina van het tweede leerjaar.