De Konijnenberg (of de hoogste stuifduin van de Antwerpse Kempen) is het perfecte speelterrein voor een bende uitgelaten tweedeklassers! Er werden spectaculaire vondsten gedaan tijdens de volgehouden opgravingen van onze archeologen in wording! ? We zagen allerlei ‘schatten’ de revue passeren: restanten van een bunker, brokstukken van een meteoriet, verroeste overblijfselen van een geweer, stukken oude vloertegel, een zware kassei, een kerstbal, de zool van een schoen, enz …  Toch fantastisch om op ’t einde van ’t schooljaar getuige te kunnen zijn van die ongeremde kinderfantasie! 

Beste ouders,

 

Kukelekuuuu!!!!! 9.30 uur opstaan!

Na een stevig ontbijt met croissants, pistolets, kipcurry, zalmsalade, een glas cava en versgeperst frui…… oei, een verkeerd artikel! J

 

Wij mochten vandaag de bib nog wat beter leren kennen dankzij de boeiende weetjes die Agnes ons vertelde. Aan de hand van een leuk opdrachtenbundeltje konden we nadien tonen dat we echt een stuk wijzer zijn geworden en dat we onze weg in het ‘boekendoolhof’ van de bib nu beter kunnen vinden! Bedankt bibliothecaris! 

Sportdag!  Een dag van veel bewegen en genieten!

Beste ouders,

Dag 3! Geen stemmetjes en gegiechel om 6 uur ’s ochtends. Nog altijd niets om 7 uur. Dan de kinderen zelf maar wakker maken.

Beste ouders,

 

De eerste dag van de boerderijklassen zit er al bijna op. We zagen deze morgen hier en daar een traan (ook bij de mama’s), maar deze waren bij aankomst op de boerderij meteen verdwenen.

Via onderstaande afbeelding kan je verder klikken naar de Yurl's pagina van het tweede leerjaar.