Oh, een verliefde Piet! We hebben genoten van het bakken van de wafeltjes voor de date van de verliefde Piet. En Sinterklaas bracht zoveel leuke cadeautjes en lekkers voor onze klas! Wat een feest, de verjaardag van Sinterklaas!

Wat een leuke week! Kermiskraampjes in de klas, naar de echte kermis gaan en heel veel lekkers smullen! Wat hebben we ervan genoten!

Het was deze week echt feest in onze klas!

We kregen wel 2 keer babybezoek, Anna, het zusje van Lars en Juliette en het zusje van Amelie kwamen op bezoek met hun mama. We konden al onze vragen stellen en de baby's van dichtbij bekijken. Wat hebben we veel geleerd! Het was ook nog feest voor juf Els, die was jarig! We maakten taartjes van wafels en hebben onze buikjes rond gesmuld. Om de week af te sluiten, trokken we allemaal onze mooiste groene kleding aan en stapten we samen door de groene boog in het kader van het jaarthema. Tijdens de groene weken gaan we onderweg naar onszelf, we ontdekken wat we graag doen, goed kunnen en leren onszelf en elkaar zo beter kennen. 

Hip hip hoera, Flip de beer is jarig! We vieren feest en smullen lekkere pannenkoeken!

Samen wandelen met onze buggy’s! Wat een pret! Als echte mama’s en papa’s wandelen door de straten en zorgen voor onze baby’s! De lachjes op onze gezichten spreken boekdelen. 

Dag vriendjes!

Een handje,

Een knipoog,

Een knuffel, een kus.

Dag juf, dag meester,

Dag vriendjes,

Hier ben ik dus!

 

Via onderstaande afbeelding kan je verder klikken naar de blog van de tweede kleuterklas.

 

Ouderplatform A- en C-klassen
Dit is voor volgende klassen: K0A, K1A, K2A, K2C, K3A, L1A, L2A, L3A, L4A, L4C, L5A en L6A.

 

Ouderplatform B-klassen
Dit is voor volgende klassen: K1B, K2B, K3B, L1B, L2B, L3B, L4B, L5B en L6B.