Vrije Basisschool Merksplas

Facebook Image

Even terugblikken

Bedankt aan alle deelnemers en mr Yannick... We zijn blij en fier dat VBS Merksplas zijn steentje heeft bijgedragen voor het goede doel! 
Als een echte ploegleider heeft mr Yannick met zijn 'team VBS' gestreden, gezwoegd en gewerkt om het zware (maar mooie!) parcours uit te rijden.  
Bekijk via onderstaande links de filmpjes van al het sporttalent dat we die zaterdag mochten afvaardigen. 

Bedankt aan alle helpers, ouderraad, kinderen, sponsors... ! Dankzij jullie hebben we een opbrengst van 1678 euro kunnen overschrijven t.v.v. de Mucovereniging. 

--> Naar aanleiding van ‘de warmste week’ van Studio Brussel willen wij als school ook ons steentje bijdragen. We organiseren hiervoor letterlijk een warme week t.v.v. de Mucovereniging. In de week van 11 tot 17 december kunnen de kinderen verse soep eten tijdens de middagpauze. Elke dag zal er een andere soep geserveerd worden, dit in samenwerking met de kinderen, leerkrachten en ouderraad. Ouders kunnen vooraf opgeven op welke dag(en) hun kind soep wenst. 

 

Welkom (terug) op onze school! We zijn blij jullie allen te mogen begroeten en wensen iedereen een bijzonder fijn schooljaar toe! 

HAKUNA MATATA! Een nieuw schooljaar, dus een nieuwe klas...
We kregen allemaal een puzzelstukje van onze leerkracht van vorig schooljaar. Daarna maken we de puzzel terug volledig en zo ontdekken we onze nieuwe klas en nieuwe leerkracht. 

De Urban Run van 5km door openbare gebouwen van Merksplas was een geslaagd concept... Bedankt 6hm³ en Gemeente Merksplas voor de organisatie! 
Enkele sfeerbeelden van onze school: