Vrije Basisschool Merksplas

Facebook Image

Even terugblikken

De 2de en 3de graad heeft sportdag, dus de eerste graad maakt gebruik van de rust en ruimte. Ze spelen verstoppertje in heel de lagere school. De leerkrachten krijgen de eer om de kinderen te zoeken ;-).
#alsdekatvanhuisisdansendemuizen 

De ouderraad schonk enkele iPads aan de kleuterschool. Onze kleuters gingen er al vlijtig mee aan de slag. DANK JE WEL!
#dinofilmpjesmaken #bedanktouderraad

Vandaag, dinsdag 20 februari, hebben we afscheid genomen van Jeanine. 
Jeanine was via Markdal een trouwe medewerker in de keuken van onze school. Meer dan 15 jaar konden we op haar rekenen voor o.a. het meehelpen van de drankbedeling en het afwassen van de bekers. Ze is goed gekend en graag gezien door leerkrachten, kinderen, dienstpersoneel... We willen haar danken voor haar inzet en wensen haar veel succes voor de toekomst. Hopelijk tot wederzien! 

De outfits waren geweldig, veel volk, blije gezichten, lekkere pannenkoeken, goede muziek... en ideaal winterweer! 
KORTOM: dank voor alle helpende handen (voor en achter de schermen) en aan al de aanwezigen voor het doen slagen van onze 'winter'-editie. 

Bedankt aan alle deelnemers en mr Yannick... We zijn blij en fier dat VBS Merksplas zijn steentje heeft bijgedragen voor het goede doel! 
Als een echte ploegleider heeft mr Yannick met zijn 'team VBS' gestreden, gezwoegd en gewerkt om het zware (maar mooie!) parcours uit te rijden.  
Bekijk via onderstaande links de filmpjes van al het sporttalent dat we die zaterdag mochten afvaardigen.