Vrije Basisschool Merksplas

Facebook Image

Even terugblikken

De outfits waren geweldig, veel volk, blije gezichten, lekkere pannenkoeken, goede muziek... en ideaal winterweer! 
KORTOM: dank voor alle helpende handen (voor en achter de schermen) en aan al de aanwezigen voor het doen slagen van onze 'winter'-editie. 

Vandaag, dinsdag 20 februari, hebben we afscheid genomen van Jeanine. 
Jeanine was via Markdal een trouwe medewerker in de keuken van onze school. Meer dan 15 jaar konden we op haar rekenen voor o.a. het meehelpen van de drankbedeling en het afwassen van de bekers. Ze is goed gekend en graag gezien door leerkrachten, kinderen, dienstpersoneel... We willen haar danken voor haar inzet en wensen haar veel succes voor de toekomst. Hopelijk tot wederzien! 

Bedankt aan alle helpers, ouderraad, kinderen, sponsors... ! Dankzij jullie hebben we een opbrengst van 1678 euro kunnen overschrijven t.v.v. de Mucovereniging. 

--> Naar aanleiding van ‘de warmste week’ van Studio Brussel willen wij als school ook ons steentje bijdragen. We organiseren hiervoor letterlijk een warme week t.v.v. de Mucovereniging. In de week van 11 tot 17 december kunnen de kinderen verse soep eten tijdens de middagpauze. Elke dag zal er een andere soep geserveerd worden, dit in samenwerking met de kinderen, leerkrachten en ouderraad. Ouders kunnen vooraf opgeven op welke dag(en) hun kind soep wenst. 

 

Bedankt aan alle deelnemers en mr Yannick... We zijn blij en fier dat VBS Merksplas zijn steentje heeft bijgedragen voor het goede doel! 
Als een echte ploegleider heeft mr Yannick met zijn 'team VBS' gestreden, gezwoegd en gewerkt om het zware (maar mooie!) parcours uit te rijden.  
Bekijk via onderstaande links de filmpjes van al het sporttalent dat we die zaterdag mochten afvaardigen. 

De Urban Run van 5km door openbare gebouwen van Merksplas was een geslaagd concept... Bedankt 6hm³ en Gemeente Merksplas voor de organisatie! 
Enkele sfeerbeelden van onze school: